Een zwemschool met uitgebreide mogelijkheden

Zoekt u naar zwemles voor een baby, peuter of volwassene? Wilt u dat uw kind zijn of haar ABC-zwemdiploma behaalt? Of wilt u zelf ontspannen baantjes trekken? Op Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere is van alles mogelijk op zwemgebied. U of uw kind kan zwemmen in het Rie Mastenbroek Sportpark of in het Fanny Blankers-Koen Sportpark.

Ons zwembad blinkt uit door de kwaliteit van het water en is uitgerust met de meest moderne waterbehandelingstechnieken. Het water voelt daardoor prettig aan en bevat geen hinderlijke chloorlucht of smaak. Daarom zijn de zwemlessen in de zwemschool ideaal voor kinderen en volwassenen met een kwetsbare huid, een longaandoening of gevoelige ogen.

Onze zwemschool in Almere biedt diverse mogelijkheden. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport voelt iedereen zich thuis. Meld u direct aan voor een kennismaking.

zwemles volwassenen

Les op onze zwemschool

Zwemmen hoort bij Nederlanders als fietsen en schaatsen. Al op jonge leeftijd bereiden we onze kinderen voor op een leven in en rond het water. Daarom kunnen ze niet vroeg genoeg beginnen met zwemles. Kinderen kunnen op onze zwemschool in Almere hun ABC-diploma halen. Maar ook volwassenen die nooit hebben leren zwemmen, kunnen les krijgen.

Al jong op de zwemschool

Water en Nederland gaan hand in hand. We kunnen ons een leven zonder water niet voorstellen. Daarom is het van belang dat kinderen op jonge leeftijd leren om te gaan met water. Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere heeft uitstekende mogelijkheden om uw kind op weg te helpen naar zijn of haar ABC-diploma.

zwemles instructeur

Gekwalificeerde zweminstructeurs op de zwemschool

Naast het leren staat op onze zwemschool in Almere plezier voorop. Onze zweminstructeurs begrijpen dat als geen ander. Ze bieden de zwemles aan op een aanstekelijke manier, die zorgt voor een combinatie van leerzaamheid en vermaak, zowel voor jong als oud. Dit maakt dat de zwemlessen beter bijblijven bij de zwemmers.

Want het eindresultaat staat voorop. Doordat we op de zwemschool werken met goede instructeurs, ligt het slagingspercentage op 100%. We volgen het Zwem-ABC, het stappenplan van de Nederlandse zwembond. Onze zwemleraren staan garant voor een persoonlijke aanpak, doordat ze aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling.