De vele opties bij Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere

Wilt u dat uw baby al gewend raakt aan water? Heeft u zelf als kind vroeger nooit zwemles gehad? Of wilt u uw zoon of dochter op zwemles laten volgen? Dan kunt u met een gerust hart in Almere naar Zwemschool Van Rheenen Sport gaan. Onze zweminstructeurs staan voor iedereen klaar.

Samen met de ouders gaan ze het zwembad in om te spetteren en te dollen met baby’s en peuters. Ze begeleiden kinderen op weg naar hun zwemdiploma’s. Ze leren volwassenen de beginselen van het zwemmen. Ook staan ze klaar voor privé zwemles, de snelcursus zwemmen, leren wedstrijdzwemmen of het behalen van het zwemvaardigheidsdiploma.

Wilt u meer weten over Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere? Mail, bel of kom gerust even langs.

Officieel erkende zwemschool in Almere

Zwemschool Van Rheenen Sport heeft in Almere jarenlange ervaring. Sinds 1996 zijn we actief bezig met de zwemsport. Dat heeft tot resultaat geleid dat we officieel zijn erkend als opleidings- en afzweminstituut. Daarvoor hebben we een licentie gekregen van de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid).

Aan deze licentie zit een vignet gekoppeld, waaraan u ons kunt herkennen. In dit vignet is het desbetreffende jaartal afgebeeld. Wat betreft de zwemdiploma’s volgt Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere het Zwem-ABC, een procedure die de nationale zwembond heeft uitgestippeld.

A-diploma

Meer dan alleen een zwemschool in Almere

Bij ons kunt u behalve zwemmen, ook andere sporten beoefenen. Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere behoort tot sportschool Van Rheenen Sport. De zwembaden maken deel uit van twee sportparken, waar naar hartenlust gesport kan worden. We hebben een gevarieerd aanbod van sporten, zodat iedereen kan werken aan lichaam en geest.

Van fitness tot budo sport, van aqua sport tot bootcamp. U kunt sporten in groepsverband, op individuele basis of met uw collega’s. Onze sportparken zijn van alle gemakken voorzien: gratis parkeren, airconditioning, kinderopvang, gratis wifi en een bar en loungeruimte voor de ontspanning. Iedere sporter is bij ons welkom.