Beter zwemmen met het zwemvaardigheidsdiploma

Is uw kind dol op zwemmen? Dan valt er nog genoeg te leren na het afronden van het Zwem-ABC. Met het zwemvaardigheidsdiploma leert uw kind op Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere specifieke zwemtechnieken. Het zwemvaardigheidsdiploma is tevens geschikt om te blijven oefenen op wat is geleerd tijdens het Zwem-ABC.

De vaardigheden die de zwemmers leren, zijn divers. Kinderen leren beter zwemmen in verschillende situaties. Ze leren meer over zwemmen met kleren aan. Maar ook over reddingzwemmen, snorkelen en zwemsporten. Ook komen de coördinatie en de beheersing aan bod. Uw kind wordt dus opgeleid tot een allround zwemmer.

Met het zwemvaardigheidsdiploma in huis voelt uw kind zich volledig vertrouwd met het water. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport.

Privéles voor beter zwemmen

Naast het volgen van lessen voor het zwemvaardigheidsdiploma geeft Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere ook privé zwemles. Dit geeft uw kind, maar ook een volwassene, de kans om gerichter te leren zwemmen. Beheerst uw kind nog niet alle technieken goed genoeg of wilt het meer leren dan is privé zwemles de oplossing.

Onder leiding van onze zweminstructeurs kan uw kind rekenen op persoonlijke en volledige aandacht. Onze zwemschool is officieel erkend voor het opleiden van zwemmers. Daarvoor krijgen wij een licentie uitgereikt van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). U kunt ons herkennen aan het vignet met daarin het desbetreffende jaartal.

prive zwemles

De juiste slagen met het zwemvaardigheidsdiploma

Wil uw kind beter worden in de school- of rugslag, in de borst- of rugcrawl of een andere techniek? Dan vormt dat geen probleem. Op Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen bij het zwemvaardigheidsdiploma alle zwemslagen extra aandacht krijgen. Net zo lang totdat uw kind of uzelf de zwemslagen kan dromen.

Als geen ander weet Zwemschool Van Rheenen Sport wat haar te doen staat. Sinds 1996 begeleiden wij in Almere kinderen bij het zwemmen en het behalen van hun diploma. En met succes. Doordat iedereen plezier beleeft aan onze lessen, worden de resultaten vanzelf beter.

C-diploma 2

Wat van Rheenen Sport nog meer te bieden heeft

Wedstrijdzwemmen

Ga naar de pagina

Groepslessen

Ga naar de pagina

Aquasport Almere

Ga naar de pagina