Zwemmen vanaf drie jaar

Heeft u een kind van drie jaar, en lijkt het u leuk om hem of haar met zwemmen kennis te laten maken? Zwemschool Van Rheenen Sport heeft de perfecte oplossing: leuke zwemlessen waar kinderen al vanaf drie jaar kunnen beginnen met zwemmen. Onze zwemles is gericht op spelenderwijs leren, en is daarmee ideaal voor jonge kinderen.

Uiteraard staat een prettige, ongedwongen sfeer bij van Zwemschool Van Rheenen Sport voorop – net als een goede begeleiding. Onze ervaren instructeurs zorgen voor beiden, en het lesprogramma is erop gericht dat uw kind zich binnen korte tijd uitstekend thuis kan voelen in het water. Daarbij sluiten de lessen goed aan op het ABC zwemdiploma. Veilig zwemmen is belangrijk, en bij van Zwemschool Van Rheenen Sport leren kinderen vanaf drie jaar ook direct hoe leuk zwemmen kan zijn!

 

 

De beste start met zwemmen voor drie jaar en ouder

Een goed begin is het halve werk, ook bij zwemmen. Water is een constant onderdeel van ons leven – zeker in Nederland. Daarom is het belangrijk om kinderen zo vroeg mogelijk een goede start te geven. Jong geleerd is immers oud gedaan.

Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen kinderen vanaf drie jaar kennismaken met zwemmen onder professionele begeleiding. Wij hanteren daarbij een persoonlijke aanpak: er zijn tijdens alle zwemlessen meerdere instructeurs in het water om ervoor te zorgen dat elk kind de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Zo kan ieder kind op zijn of haar eigen tempo leren omgaan met water. Bijkomend voordeel is dat kinderen die op de leeftijd van drie jaar beginnen met zwemmen bij Zwemschool Van Rheenen Sport sneller het ABC-zwemdiploma halen.

Direct inschrijven bij Zwemschool Van Rheenen Sport

Is uw kind drie jaar of ouder, en wilt u graag dat hij of zij leert zwemmen? Wij zijn in het bezit van de NRZ Licentie, uitgegeven door de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid), het kennisinstituut voor de zwembranche in Nederland. Veel zwembaden en waterparken hanteren als eis dat kinderen hun zwemdiploma hebben behaald in een door de NRZ erkend zwembad. Schrijf uw kind daarom dan ook direct in voor onze zwemlessen! Zwemschool Van Rheenen Sport heeft geen wachtlijst voor zwemmen vanaf drie jaar, en uw kind kan op twee locaties in Almere bij ons terecht. Onze sportscholen zijn makkelijk bereikbaar en bieden vanzelfsprekend gratis parkeerplek voor bezoekers.

Bij het opzetten van onze lessen hebben wij natuurlijk ook aan de ouders gedacht. Ons sportieve programma is geschikt voor het hele gezin – u heeft dus alle gelegenheid om zelf ook te sporten terwijl uw kind leert zwemmen. Tot slot wordt er iedere maand een kijkles georganiseerd zodat u kunt zien hoe uw kind gevorderd is. Meer weten over lessen of lestijden? Neem contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport!