De laatste stap: het C-diploma

Met het behalen van het A- en B-diploma bewijst uw kind dat het zelfstandig en veilig kan zwemmen. Met het slagen voor het C-diploma zet uw kind de laatste stap: het leert veilig zwemmen in drukke zwembaden en in open water. In Almere leert uw kind bij Zwemschool Van Rheenen Sport de lessen voor het C-diploma, dat hij of zij tevens bij ons kan halen. U kunt er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren. Het kennisinstituut voor de zwembranche, de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ), erkent ons als opleidings- en afzwemorganisatie en heeft de NRZ Licentie aan ons uitgereikt.

Het C-diploma is de laatste horde van het Zwem-ABC. Uw kind leert hierin nog beter met kleren aan te zwemmen. Ook worden er hogere eisen gesteld aan het zwemmen in badkleding, zoals bij de schoolslag, het drijven, het watertrappelen, de borstcrawl en langere afstanden. Zodat uw kind na afloop terecht het predicaat zwemveilig verdient.

Ziet u het zitten dat uw kind in Almere bij Zwemschool Van Rheenen Sport leert zwemmen voor het C-diploma? Neem dan gerust contact met ons op.

Na het C-diploma

Met recht mag uw kind na het slagen voor het C-diploma trots zeggen dat het veilig kan zwemmen in het zwembad of in open water. Om te voorkomen dat alle zwemvaardigheden en andere lessen vergeten worden, biedt Zwemschool Van Rheenen Sport de mogelijkheid aan om te blijven oefenen door middel van het Zwemvaardigheidsdiploma.

Daarbij staan niet alleen de eerdere geleerde zwemvaardigheden centraal, maar komen ook nieuwe zwemtechnieken voorbij. Ook leggen de deelnemers de basis voor zwemmen onder alle omstandigheden. Ze krijgen meer ervaring in het zwemmen met gewone kleren aan en er wordt gewerkt aan de coördinatie en de beheersing.

C-diploma 2

Eerder afzwemmen voor het C-diploma

Ziet u of uw kind het niet zitten om het gehele traject van het Zwem-ABC op reguliere wijze te volgen? Op Zwemschool Van Rheenen Sport kan uw kind beginnen met een versnelde cursus voor het A-diploma en B-diploma, waardoor het C-diploma sneller behaald kan worden. Tijdens de schoolvakanties volgt uw kind een intensieve snelcursus zwemmen, waardoor het wordt klaargestoomd om af te zwemmen.

De lessen worden gekoppeld aan een hoop plezier. Onze zwemleraren hechten daar veel waarde aan. Kinderen zijn immers dol op water. En op deze manier blijft de lesstof beter hangen bij de deelnemers. Zo krijgen ze niet alleen een snelcursus zwemmen, maar ook een leuke activiteit voor de vakantie erbij.

C diploma

Wat van Rheenen Sport u nog meer te bieden heeft

Groepslessen

Ga naar de pagina

Budo sport Almere

Budosport AlmereGa naar de pagina