Het B-diploma, voor nog beter leren zwemmen

Hoe beter uw kind kan zwemmen, des te meer hij of zij zich thuis zal voelen in het water. Na het behalen van het A-diploma is het B-diploma de volgende logische stap. Onder leiding van bekwame zweminstructeurs leren de kinderen bij Zwemschool Van Rheenen Sport meer zwemvaardigheden zodat ze klaar zijn om af te zwemmen voor hun B-diploma.

Bij dit diploma ontwikkelen ze zich verder, zowel in zwemkleding als met gewone kleren aan. De kinderen leren nieuwe technieken en moeten langere afstanden afleggen in het bad met de school- of rugslag, en de borst- en rugcrawl. Verder moeten ze verder (6 meter!) onder water zwemmen en het langer volhouden bij het watertrappelen.

Met het B-diploma voelt uw kind zich nog prettiger in het water. Aarzel daarom niet om uw kind in te schrijven of neem contact met ons op.

Bekwame instructeurs bij het B-diploma

Uw kind is bij Zwemschool Van Rheenen Sport in de beste handen. Onze zweminstructeurs zijn uitstekend opgeleid. Ze hebben persoonlijk aandacht voor elk kind, zodat iedereen goed voorbereid kan afzwemmen voor het B-diploma. Daarnaast draait het niet alleen om het leren zwemmen. Plezier maken is net zo belangrijk. Onze instructeurs begrijpen dat als geen ander.

Zwemschool Van Rheenen Sport volgt het officiële Zwem-ABC, het stappenplan van de Nederlandse zwembond. Maar dat niet alleen. Zwemschool Van Rheenen Sport draagt de erkende NRZ-licentie, uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Hiermee mogen wij opleiden en kinderen laten afzwemmen voor het B-diploma.

zwemles almerezwemles almere

Zelf sporten als ouder?

Wilt u even ontspannen zitten, terwijl uw kind les krijgt voor het B-diploma? Of wilt u in plaats van wachten gaan sporten? Dan is dat bij Zwemschool Van Rheenen Sport geen probleem. De zwemlessen vinden plaats in twee sportparken in Almere, die ieder zelf een zwembad hebben, namelijk het Rie Mastenbroek Sportpark en het Fanny Blankers-Koen Sportpark.

De opties in deze sportparken zijn talrijk. U kunt relaxen in de loungeruimte of aan de bar. Het is zelfs mogelijk om te werken, doordat u kunt gebruiken van onze gratis wifi-verbinding. En natuurlijk kunt u zelf gaan sporten: fitness, budo sport en yoga. Kortom genoeg te doen, terwijl uw kind zich voorbereidt op het B-diploma.

Wat van Rheenen Sport u nog meer te bieden heeft

Groepslessen

Ga naar de pagina

Budo sport Almere

Budosport AlmereGa naar de pagina