De eerste stap: het A-diploma

Uw kind is nog jong. Toch wilt u dat hij of zij zich prettig voelt in het water en zich weet te redden. Vanaf drie jaar kunnen kinderen bij Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere zwemlessen volgen die hen voorbereiden op het behalen van het A-diploma. Doordat onze zwemschool officieel is erkend door het kennisinstituut voor de zwembranche, de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ), kunt u er zeker van zijn dat uw kind bij ons de juiste lessen volgt en een officieel diploma ontvangt. U kunt ons herkennen aan de NRZ Licentie.

Met het A-diploma leert een kind zich veilig te voelen in het water. In badkleding leren ze de school- en rugslag, onder water zwemmen, drijven op de borst en watertrappelen. Ook leren de kinderen zwemmen in hun gewone kleding. Na het A-diploma kunnen kinderen aan de slag voor het B-diploma en daarna het C-diploma.

Met een A-diploma op zak voelen kinderen zich veilig in het water. Zoekt u hiervoor een goede zwemschool in Almere? Neem contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport.

Het A-diploma halen in een veilige omgeving

Plezier maken en leren zwemmen gaan bij Zwemschool Van Rheenen Sport hand in hand. Onze zweminstructeurs zorgen ervoor dat de zwemlessen op een speelse manier verlopen. Dit maakt de lessen niet alleen leuker, maar uw kind onthoudt alles ook beter. Een betere manier om het A-diploma te halen bestaat niet.

Uw kind leert zwemmen in een vertrouwde en veilige omgeving. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport werken bekwame instructeurs. Zij hebben voortdurend aandacht voor uw kind. We organiseren eens per maand een kijkles, zodat ouders kunnen zien hoe het hun kinderen vergaat. Onze zwemlessen duren 45 min tijdens schooltijd en 50 min na schooltijd en bestaan uit maximaal 8 kinderen.

A-diploma

Het A-diploma in chloorarm water

Vrijwel iedereen heeft er last van na het zwemmen: rode ogen, een geïrriteerde huid of last van de luchtwegen. Chloor is hierbij de grote boosdoener. Een zwembad zonder chloor is wettelijk niet toestaan, want de stof blijft noodzakelijk om de bacteriën in het water te vernietigen.

Maar dat betekent niet dat het hoeft te blijven irriteren. Het water in onze zwembaden is behandeld via zoutelektrolyse, waardoor het aanwezige chloor minder schadelijk is. Zwemmen wordt zo prettiger. Ideaal voor mensen met bijvoorbeeld astma of een gevoelige huid, waardoor ook zij in gezonde omstandigheden hun A-diploma kunnen halen.

Kies 1 op 4 begeleiding, de meest persoonlijke zwemles!

Zwemschool Van Rheenen Sport doet nooit aan massale lessen – dat zou immers afbreuk doen aan de kwaliteit van onze zwemles. Maar dat neemt niet weg dat het voor sommige kinderen prettiger is om iets meer persoonlijke aandacht te krijgen. Daarom bieden wij nu ook speciale 1 op 4 lessen aan.

Bij deze lessen is er altijd 1 instructeur op maximaal 4 kinderen. Dit heeft een aantal voordelen: er is minder afleiding, het zwemproces verloopt sneller en de begeleiding is nog persoonlijker dan bij de reguliere lessen!

Deze unieke zwemlessen worden gegeven in het instructiebad op onze locatie Rie Mastenbroek Sportpark. De 1 op 4 lessen kunnen 4 tot 6 maanden tijdwinst opleveren voor het behalen van het A diploma. Wilt u meer weten, of direct inschrijven? Wij helpen u graag om de beste zwemles te regelen voor uw kind!

Wat van Rheenen sport u nog meer te bieden heeft

Groepslessen

Ga naar de pagina

Budo sport Almere

Budosport AlmereGa naar de pagina