Een zwemdiploma is onmisbaar

Zwemmen zit de Nederlanders in het bloed en is onmisbaar in ons waterrijke land. Een zwemdiploma is daarom essentieel voor een kind dat opgroeit. Zo leren ze zich thuis te voelen in het water en weten ze hoe ze veilig moeten zwemmen. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen kinderen in Almere afzwemmen voor het ABC-zwemdiploma.

Bij ons leert uw kind alle noodzakelijke vaardigheden om goed en veilig te kunnen zwemmen. Alles komt voorbij, zoals de schoolslag, borstcrawl, onder water zwemmen en watertrappelen. Ook met gewone kleren aan. Zwemschool Van Rheenen Sport levert kwaliteit en kent een 100% slagingspercentage voor het zwemdiploma.

U heeft natuurlijk het beste voor met uw kind. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport worden de kinderen optimaal klaargestoomd voor hun zwemdiploma. Maak daarom met ons een afspraak.

zwemdiploma-2-341-x-220

Erkend voor officiële zwemdiploma

Natuurlijk wilt u er als ouder op vertrouwen dat uw kind goede zwemlessen krijgt. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunt u daar zeker van zijn. Wij zijn door het kennisinstituut voor de zwembranche, de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid), erkend als opleidings- en exameninstituut en zijn in het bezit van de NRZ-licentie. Dit houdt in dat wij mogen opleiden en afzwemmen voor het officiële zwemdiploma, een eis voor veel zwembaden en waterparken om bij ze te kunnen zwemmen.

Onze zwemles in Almere sluit aan bij het ABC-diploma dat door de Nationale Raad Zwemveiligheid wordt uitgegeven. Zwemschool Van Rheenen Sport volgt het officiële Zwem-ABC, het stappenplan van de NRZ.

Wat van Rheenen sport u nog meer te bieden heeft

Groepslessen

Ga naar de pagina

Budo sport Almere

Budosport AlmereGa naar de pagina