Zwemles, ook voor volwassenen

Nederland leeft met water. Voor jong en oud is het daarom noodzakelijk om te kunnen zwemmen. Kinderen leren zwemmen als ze jong zijn. Voor volwassenen kan dit anders liggen. Misschien heeft u nooit zwemles gehad. Misschien heeft u watervrees. Of misschien vindt u dat u een opfriscursus nodig heeft.

Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen volwassenen in Almere terecht voor zwemles. U leert alle vaardigheden en wordt begeleid door professionele instructeurs. Zij leren u vertrouwd te raken met het water en op een veilige manier te zwemmen. De lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Zelfs het behalen van een diploma is mogelijk. Dit is een officieel zwemdiploma, want Zwemschool Van Rheenen Sport is verbonden aan de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid). Dit geldt als het kennisinstituut voor de zwembranche. U herkent ons aan de NRZ Licentie.

Bent u van mening dat u zwemles kan gebruiken? Aarzel dan niet, neem contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport en kom zwemmen in Almere.

Zwembad met goede faciliteiten

De zwemles voor volwassenen vindt plaats op twee locaties in Almere: het Rie Mastenbroek Sportpark en het Fanny Blankers-Koen Sportpark. De zwembaden beschikken over goede faciliteiten. De watertemperatuur ligt op 32 graden en het water is behandeld via zoutelektrolyse, waardoor het aanwezige chloor minder schadelijk is voor het lichaam.

Ook buiten het zwemmen bieden de twee sportparken genoeg mogelijkheden voor volwassenen. Na de zwemles kunt u ontspannen aan de bar of in de loungeruimte. Door de gratis wifi-verbinding kunt u bijvoorbeeld ook even iets regelen voor uw werk. En terwijl u leert zwemmen, kunt u uw kinderen achterlaten bij onze kinderopvang.

zwembad almere

Lekker ontspannen banenzwemmen

Heeft u na de zwemles voor volwassenen de smaak te pakken? Misschien is banenzwemmen dan geschikt voor u. Niet alleen kunt u alle geleerde zwemvaardigheden blijven oefenen, maar werkt u tegelijkertijd ook aan uw conditie. In het water heeft u minder weerstand, waardoor de kans op blessures kleiner is dan bijvoorbeeld bij fitness.

Banenzwemmen werkt helend. Nog voordat u naar uw werk gaat, duikt u het zwembad in om daarna ontspannen aan de dag te beginnen. Andersom kan ook: na afloop van een lange dag hard werken, zet u in het zwembad even heerlijk alles van u af. Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere is hiervoor de juiste locatie.

zwemles volwassenen

Volwassenen zwemrooster

Dag Tijd Locatie
Maandag 18:45 – 19:30 Sportpark Rie Mastenbroek
Dinsdag 21:00 – 21:45 Sportpark Rie Mastenbroek
Woensdag 19:15 – 20:00 (gevorderen) Marathonlaan
Donderdag 12:30 – 13:15 Sportpark Rie Mastenbroek
Donderdag 20:15 – 21:00 Sportpark Rie Mastenbroek
Vrijdag 14:00 – 14:15 Sportpark Rie Mastenbroek
Vrijdag 19:45 – 20:30 (gevorderen) Marathonlaan
Vrijdag 20:30 – 21:15 Sportpark Rie Mastenbroek

Wat van Rheenen sport u nog meer te bieden heeft

Fitness Almere

Ga naar de pagina

Aquasport Almere

Ga naar de pagina