Snelcursus zwemmen tijdens de schoolvakantie

Wilt u uw kind sneller laten afzwemmen? Zwemschool Van Rheenen Sport biedt in Almere de mogelijkheid voor kinderen vanaf vijf jaar om een snelcursus zwemmen te volgen. Deze lessen worden gegeven tijdens de schoolvakanties. Zo leren kinderen niet alleen eerder te zwemmen, maar krijgen ze er tijdens de vakantie ook een hoop plezier voor terug.

In kleine groepjes leren de kinderen uitstekend zwemmen. In een week tijd krijgen ze zestien uur aan instructies. Hierin leren ze alle belangrijke zwemvaardigheden. U kunt er zeker van zijn dat uw kind kwalitatief goede lessen krijgt, want wij zijn aangesloten bij de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) en hebben de bijbehorende NRZ Licentie ontvangen. Bij veel waterparken en zwembaden mag uw kind alleen zwemmen als het in het bezit is van het Nationaal Zwemdiploma van de NRZ.

Voelt u ervoor om uw kind sneller te leren zwemmen en heeft hij of zij daar ook zin in? Vul het inschrijfformulier in of neem contact met ons op voor de snelcursus zwemmen.

Het extra voordeel van onze snelcursus zwemmen

Aan de snelcursus zwemmen zitten vele positieve kanten. Uw kind haalt eerder het A- & B-zwemdiploma. Dit geschiedt tijdens de vakantieperiodes. Uw kind heeft daardoor een voorsprong van drie tot vijf maanden. Daarnaast kunnen door de kleine groepen de leraren elk kind persoonlijk instrueren.

Daar blijft het niet bij. Door het intensieve karakter van de snelcursus zwemmen blijven de lessen beter hangen. Maar bovenal draait het om het plezier dat uw kind heeft tijdens de schoolvakantie. Lekker bezig zijn in het water en met andere kinderen leren zwemmen zijn goede activiteiten om in Almere tijdens de vakantie te doen.

zwemdiploma

Snelcursus zwemmen in prettige omstandigheden

Voor de snelcursus zwemmen heeft Zwemschool Van Rheenen in Almere zwembaden tot de beschikking in het Rie Mastenbroek Sportpark en in het Fanny Blankers-Koen Sportpark. De kinderen zwemmen bij een watertemperatuur van 32 graden. Het chloorarme water wordt behandeld via zoutelektrolyse, waardoor er minder irritatie ontstaat voor ogen en huid.

Terwijl uw kind bezig is met de snelcursus zwemmen, kunt u met een sportlidmaatschap gebruik maken van de andere faciliteiten van het sportpark. De sportparken bieden van alles op sportgebied, zodat u aan uw conditie kan werken. Daarbij is er  ook een bar- en loungeruimte waar u kunt ontspannen als uw kind aan het zwemmen is. Tevens is er gratis draadloos internet.

Wat van Rheenen sport u nog meer te bieden heeft

Aqua sport Almere

Ga naar de pagina

Fitness Almere

Ga naar de pagina

Budosport Almere

Budosport AlmereGa naar de pagina