Privé zwemles voor extra aandacht

Krijgt uw kind maar moeilijk de borstcrawl of een andere techniek onder de knie? Wilt u dat uw kind eerder afzwemt? Of heeft u zelf behoefte aan persoonlijke begeleiding voor het leren van bepaalde zwemslagen? Privé zwemles bij Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere zorgt ervoor dat elke zwemmer de extra aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

Het voordeel van privé zwemles is dat de lessen op maat zijn gesneden en dat uw kind of uzelf individuele begeleiding kan krijgen. Daardoor kan er nog beter gewerkt worden aan verbeterpunten van het zwemmen. Onze zweminstructeurs staan bekend om hun professionaliteit en weten precies wat elke zwemmer nodig heeft.

Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kan iedereen worden bijgespijkerd via privé zwemles op maat. Heeft u daar behoefte aan? Neem dan contact met ons op.

Plezier staat voorop bij de privé zwemles

Privé zwemles kan net dat beetje extra geven bij het behalen van het zwemdiploma. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen in Almere kinderen het Zwem-ABC, de drie belangrijkste diploma’s, behalen. Door middel van privé zwemles oefenen de kinderen op wat zij minder goed beheersen om zo met succes hun zwemdiploma te kunnen halen.

Reken maar dat uw kind zich vertrouwd gaat voelen met de te leren zwemslagen. Onze zweminstructeurs komen niet alleen met goede lessen, maar zorgen ook voor plezier. Daardoor hebben kinderen een leuke tijd en springen zelfs degenen met de grootste waterangst na verloop van tijd vol overtuiging het water in.

prive zwemles

Professionele privé zwemles

Of het nu privé zwemles is of met een groep; bij Zwemschool Van Rheenen Sport staan de zwemmers onder kundige begeleiding. Als drager van de NRZ-licentie mag onze zwemschool zwemmers officieel opleiden en laten afzwemmen. De licentie gaat samen met een vignet dat wij uit handen van de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) krijgen.

Dat vignet valt te herkennen aan het jaar waarin het is uitgegeven. Het is een bewijs dat Zwemschool Van Rheenen Sport garant staat voor goede privé zwemles. Sinds 1996 geven wij zwemles aan kinderen, maar ook aan volwassenen. Dankzij de ervaren zweminstructeurs behalen we uitstekende afzwemresultaten.

zwemles instructeur

Wat van Rheenen Sport u nog meer te bieden heeft

Yoga sport Almere

Ga naar de pagina

Fitness Almere

Ga naar de pagina