Ontdek een nieuwe wereld door te leren snorkelen

Onder water is het leven totaal anders. Wie snorkelt, ziet talloze vissen in de meest bijzondere kleuren, aparte waterplanten en andere onbekende zeedieren. Vooral voor kinderen een bijzondere ervaring. Om deze wereld te kunnen ontdekken is het goed om te leren snorkelen. Dat geeft zekerheid en vertrouwen. Zwemschool Van Rheenen Sport geeft erkende snorkelles.

Erkend houdt in: volgens de methode van de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid), het kennisinstituut voor de zwembranche in Nederland. Om bij Zwemschool Van Rheenen Sport te leren snorkelen dient uw kind zwemdiploma C behaald te hebben. Wie met goed gevolg de snorkelles afrondt, krijgt een erkend diploma.

Wilt uw kind graag leren snorkelen om zo een nieuwe wereld te ontdekken? Neem contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport voor snorkelles.

Wat komt er kijken bij het leren snorkelen?

Kinderen die leren snorkelen krijgen les in alle vaardigheden die nodig zijn. Zoals het oprapen van voorwerpen op de bodem, verschillende manieren van duiken, snorkelen zonder duikbril en het omhoog blazen van verzwaarde voorwerpen. Snorkelles wordt een keer in de week aangeboden en duurt vijftig minuten. Een instructeur geeft les aan maximaal twaalf kinderen.

Wat heeft uw kind nodig om te leren snorkelen? De snorkeluitrusting bestaat uit flippers en een snorkel met pijpje. Beide dient u zelf voor uw kind aan te schaffen. Flippers zijn bij ons niet te koop. Wel een snorkel met pijpje. Die kosten samen €14,95. Het is niet mogelijk spullen bij ons te lenen.

Van diploma A tot en met leren snorkelen?

Zwemschool Van Rheenen Sport heeft tot doel om kinderen goed te leren zwemmen onder leiding van bekwame instructeurs. Zij geven les volgens het Zwem-ABC, het stappenplan van de Nederlandse Zwembond. Onze zwemschool heeft de NRZ-licentie ontvangen en wordt daarmee gezien als een erkende opleidings- en afzwemorganisatie.

Zij geven les volgens het Zwem-ABC, het stappenplan van de Nederlandse Zwembad. Onze zwemschool heeft de NRZ-licentie ontvangen en wordt daarmee gezien als een erkende opleidings- en afzwemorganisatie.

Uw kind kan van jongs af aan bij ons leren zwemmen. Vanaf zijn derde jaar is het mogelijk om zwemlessen te volgen. Daarna kunnen kinderen bij ons alle diploma’s halen die nodig zijn om te leren snorkelen. Wilt u dat uw kind eerder leert zwemmen? Dan is de snelzwemcursus een goed alternatief. Om aandacht te besteden aan bepaalde zwemvaardigheden is privéles mogelijk.

Wat van Rheenen Sport nog meer te bieden heeft

Fitness Almere

Ga naar de pagina

Groepslessen

Ga naar de pagina

Budo sport Almere

Ga naar de pagina