Afzwemmen voor het diploma

Het is het spannendste moment voor het behalen van het zwemdiploma: afzwemmen. Dan moeten alle lessen uitmonden in het behalen van dat felbegeerde papiertje. Alle vaardigheden worden getest, zoals de schoolslag, de borstcrawl, onder water zwemmen en watertrappelen.

Zwemschool Van Rheenen Sport bereidt in Almere uw kind goed voor op het afzwemmen. Niet alleen door middel van de lessen, maar ook door het proefzwemmen. Hierbij wordt gekeken of de zwemmer voldoet aan de eisen voor het bijbehorende diploma en of de deelnemer in staat is om af te zwemmen. Dit vergroot de kans op succes tijdens het afzwemmen.

Is uw kind er klaar voor om af te zwemmen en wilt u meer hierover weten? Bent u benieuwd naar onze afzwemdata? Aarzel dan niet om ons te benaderen.

Officieel afzwemmen

Het afzwemmen gebeurt in overeenstemming met de officiële regels. Zwemschool Van Rheenen Sport is een officieel erkende zwemschool die kinderen mag leren zwemmen en geldt daarbij ook als locatie waar kan worden afgezwommen. U kunt ons herkennen aan de NRZ-licentie, die wordt uitgegeven door de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ).

Hiervoor wordt een vignet uitgereikt dat valt te herkennen aan het afgebeelde jaartal waarin het vignet wordt uitgegeven. Zo weet u zeker dat uw kind na afloop van het afzwemmen het officiële zwemdiploma in handen krijgt en voldoet aan de eisen om op een veilige manier te zwemmen. Veel zwembaden en waterparken stellen als eis dat uw kind heeft afgezwommen bij een zwemschool met een NRZ-licentie.

Ervaring in afzwemmen

Zwemschool Van Rheenen Sport staat bekend om haar jarenlange ervaring in het opleiden van kinderen tot goede zwemmers, waardoor ze uiteindelijk succesvol kunnen afzwemmen. Al sinds 1996 zijn wij hét adres voor zwemles in Almere. Al meer dan zestienduizend kinderen, maar ook volwassenen, hebben bij ons hun zwemdiploma gehaald.

We werken met professionele zweminstructeurs die de zwemoefeningen uitstekend met plezier kunnen combineren. Hierdoor verschijnt uw kind goed voorbereid aan de start bij het afzwemmen. Niet voor niets wordt het afzwemniveau bij zwemschool Van Rheenen Sport door het kennisinstituut voor de zwembranche in Nederland beoordeelt als goed tot zeer goed.

zwemles instructeur

Wat van Rheenen sport u nog meer te bieden heeft

Zwemvaardigheidsdiploma

Ga naar de pagina

Budo sport Almere

Budosport AlmereGa naar de pagina

Fitness Almere

Ga naar de pagina