Zwemles bij Zwemschool Van Rheenen Sport: voor jong en oud

We groeien er allemaal mee op in Nederland: water. Daarom is het goed om van jongs af aan te beginnen met zwemles. Niet alleen voor het plezier, maar ook vanwege de veiligheid. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere vindt u zwemlessen voor baby’s en peuters. Als ze ouder zijn, kunnen ze hun zwemdiploma ABC behalen.

Maar Zwemschool Van Rheenen Sport biedt niet alleen aan kinderen zwemles aan. Ook volwassenen kunnen bij ons leren zwemmen. Om de lessen van vroeger weer op te halen, of misschien heeft u toen u jong was nooit geleerd te zwemmen. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport zijn de lessen laagdrempelig en wordt u begeleid door uitstekende zwemleraren. Het kennisinstituut voor de zwembranche, de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ), heeft ons erkend als opleidings- en afzwemorganisatie. Wij hebben daarmee de NRZ Licentie ontvangen. Veel zwembaden en waterparken eisen dat kinderen zijn opgeleid volgens de NRZ-voorwaarden.

Jong en oud, iedereen kan bij ons terecht voor zwemles. Wie goed wil leren zwemmen, gaat naar Zwemschool Van Rheenen Sport. Vul daarom dit formulier in en begin direct met zwemles.

Zwemles voor het zwemdiploma

Goed leren zwemmen is voor elk kind van belang. Wie goed wil leren zwemmen, kan niet vroeg genoeg beginnen. Vanaf drie jaar kunnen kinderen van onze instructeurs zwemles krijgen. Dit vormt een goede opmaat naar het ABC-zwemdiploma dat kinderen bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen halen.

Voor het Zwem-ABC beginnen kinderen met de rug- en schoolslag en de borst- en rugcrawl. Bij elk diploma worden hieraan hogere eisen gesteld. Ook besteden we vanaf het begin aandacht aan de zwemveiligheid. Zwemmen met kleren aan komt regelmatig aan bod tijdens de lessen.

zwemdiploma

Versnelde zwemles

Is uw kind een zwemliefhebber? En wilt u graag dat hij/zij snel een zwemdiploma haalt? Dan biedt onze versnelde zwemcursus in Almere wellicht een oplossing. Tijdens de schoolvakantie krijgt uw kind zwemles en leren ze in een hoog tempo allerlei zwemvaardigheden. Door de lessen kort op elkaar te laten volgen, blijft de stof beter hangen.

Heeft uw kind deze versnelde zwemles bij Zwemschool Van Rheenen Sport achter de rug? Dan stroomt het eerder door naar het afzwemmen voor het ABC-diploma. Groot pluspunt is dat kinderen niet alleen leren zwemmen tijdens hun vakantie, maar dat ze ook nog op een leuke manier bezig zijn.

Zwemles voor volwassenen

Heeft u als kind nooit leren zwemmen en vindt u dat het tijd wordt om dat te kunnen? U bent nooit te oud om te leren. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere kunt u terecht voor zwemles. Onder begeleiding van gekwalificeerde zwemleraren leert u al snel de fijne kneepjes van het zwemmen, zodat u zich veilig voelt in het water.

Bij ons is iedereen welkom voor zwemles voor volwassenen. In een hoog tempo leert u alle zwembasisvaardigheden. Kom daarom voor zwemles naar Zwemschool Van Rheenen Sport en begin snel. Want leren zwemmen is niet alleen goed voor uw eigen veiligheid, maar u bent ook lekker sportief bezig in het water.

zwemles volwassenen

Wat van Rheenen sport u nog meer te bieden heeft

Snelzwemcursus

Ga naar de pagina

Zwemdiploma

Ga naar de pagina

Afzwemmen

Ga naar de pagina

Volwassenen

Ga naar de pagina

Privézwemles

Ga naar de pagina

Zwemvaardigheidsdiploma

Ga naar de pagina