Zwembad in Almere met vele faciliteiten

Wilt u baantjes zwemmen in Almere? Of uw kind op zwemles zetten? Of zelf leren zwemmen? Of wilt u aan uw conditie werken of ontspannen na een dag hard werken? Zwemschool Van Rheenen Sport geeft u of uw kind daarvoor alle mogelijkheden. In ons zwembad in Almere kan jong en oud, het hele gezin terecht.

Voor het zwemmen kunt u terecht bij het Rie Mastenbroek Sportpark als het Fanny Blankers-Koen Sportpark. Maar onze zwembaden in Almere bieden meer. Terwijl u zwemt, kan uw kind terecht bij onze kinderopvang. Er is een bar, een loungeruimte en een gratis wifi-verbinding.

Heeft u vragen of wilt u langskomen bij ons zwembad in Almere? Neem dan contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport.

Aquabalance Almere

Ons zwembad in Almere is geschikt voor iedereen

Zwemschool Van Rheenen Sport biedt voor ieder wat wils. Baby’s, peuters, kinderen en volwassenen kunnen bij ons zwemmen onder leiding van deskundige instructeurs. De zwemomstandigheden zijn ideaal. De temperatuur van het water bedraagt voortdurend 32 graden.

Ook aan mensen met een gevoelige huid, problemen aan de luchtwegen of ogen is gedacht. Het zwembad in Almere is chloorarm, doordat het wordt behandeld door middel van zoutelektrolyse. Hierdoor ontstaan er minder chloorverbindingen die irriterend kunnen zijn. Zo bent u verlost van rode ogen of de indringende lucht van chloor aan uw huid of badkleding.

Les in ons zwembad in Almere

Het is verstandig dat kinderen op jonge leeftijd leren zwemmen. Zeker met al dat water in Nederland. Niet alleen voor hun plezier, maar ook als uw kind in het water valt. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen kinderen de zwemdiploma’s A, B en C behalen. Wij zijn officieel erkend als opleidings- en afzweminstituut.

Kinderen leren bij ons alle zwemslagen die nodig zijn, zoals de borstcrawl en de schoolslag, maar ook watertrappelen en onder water zwemmen. Dit leren ze zowel in hun badkleding als in hun gewone kleding. Willen ze nog beter zwemmen, dan kunnen de kinderen privé zwemles krijgen of na het Zwem-ABC opgaan voor het zwemvaardigheidsdiploma.

zwembad almere