Kom goed voor de dag met het Zwem-ABC

Wie op jonge leeftijd leert zwemmen, heeft daar de rest van zijn leven profijt van. Daarom is het goed om kinderen te leren zwemmen, zodat ze al vroeg vertrouwd raken met het water en ze er altijd plezier aan kunnen blijven beleven. Het Zwem-ABC biedt kinderen de ideale mogelijkheid om alle benodigde zwemvaardigheden te leren.

Zwemschool Van Rheenen Sport leidt kinderen in Almere op in het behalen van hun Zwem-ABC. Tevens kunnen ze bij ons afzwemmen. De lessen combineren wij met een hoop plezier, zodat de zwemmers gemotiveerd zijn om hun diploma’s te halen. Onze ervaren zweminstructeurs begrijpen precies hoe zij uw kind het beste kunnen leren zwemmen.

In ons waterrijke land is het verstandig om vroeg te leren zwemmen. Wilt u uw kind inschrijven voor het Zwem-ABC? Neem dan contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport.

Zwemslagen leren met het Zwem-ABC

Met het Zwem-ABC leert uw kind alle belangrijke zwemvaardigheden. Bij het A-diploma krijgen de zwemmers les in onder andere de school- en rugslag, zowel in gewone als in badkleding. Ook staan watertrappelen en onder water zwemmen op het programma. Met de daaropvolgende diploma’s worden de vaardigheden uitgebreid.

Wilt u dat uw kind eerder het Zwem-ABC bezit? Dan raden wij aan om de snelcursus zwemmen [link?] te volgen. Uw kind behaalt dan eerder het zwemdiploma A. Tijdens de schoolvakanties krijgt uw kind intensief les om daarna in te stromen bij de afzwemgroep. Uw kind leert niet alleen zwemmen tijdens de vakanties, maar maakt ook een hoop plezier.

zwemdiploma
prive zwemles

Het officiële Zwem-ABC

Er is een ruime keuze aan zwemscholen. Maar hoe weet u welke het beste is voor uw kind om het Zwem-ABC te halen? Goede zwemscholen die mogen opleiden en afzwemmen zijn in het bezit van een licentie die is uitgegeven door de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid). Alleen zij mogen opleiden voor het officiële Zwem-ABC.

Zwemschool Van Rheenen Sport heeft deze licentie bemachtigd. U kunt deze herkennen aan het daarbij behorende vignet. Hierin staat het desbetreffende jaar afgedrukt. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat uw kind goede zwemlessen krijgen onder leiding van ervaren instructeurs.