Test jezelf met zwemwedstrijden

Uw kind heeft hard getraind op wedstrijdzwemmen. Het beheerst de techniek en met de conditie zit het dik in orde. Op de trainingen gaat het onder leiding van de zweminstructeurs goed. Met andere woorden het is tijd om de krachten te meten met anderen door middel van zwemwedstrijden.

Zwemschool Van Rheenen Sport organiseert intern zwemwedstrijden in diverse leeftijdscategorieën. Samen met kinderen van dezelfde leeftijd zwemt uw kind in verschillende zwemtechnieken: school- en rugslag en borst- en rugcrawl, vlinderslag of wisselslag.

Wilt uw kind meedoen aan zwemwedstrijden? Schrijf hem of haar dan in bij Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere.

Zwemwedstrijden in topbaden

De zwemwedstrijden van de Zwemschool Van Rheenen Sport vinden in Almere plaats in het Fanny Blankers-Koen Sportpark. Daar ligt een modern sportbad dat is voorzien van alle gemakken. We zorgen ervoor dat de temperatuur van het water voortdurend ligt op 32 graden.

Door de kwaliteit van het water in onze zwembaden kunnen ook mensen met een gevoelige huid meedoen aan de zwemwedstrijden. Het water is speciaal behandeld met zoutelektrolyse. Hierdoor zorgt het aanwezige chloor voor minder irritatie aan de huid, ogen en luchtwegen.

zwembad almere

Van zwemdiploma’s tot zwemwedstrijden

Op Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen kinderen vanaf het begin helemaal opgeleid worden voor zwemwedstrijden. Bij ons kunnen ze hun Zwem-ABC afronden. Willen ze specifieke lessen dan kunnen ze privéles nemen. Is het moment bereikt om te gaan zwemwedstrijden dan kunnen ze ook dat bij ons leren.

De kennis en ervaring zijn bij ons aanwezig. Sinds 1996 hebben wij onze deuren als zwemschool geopend. Onze staf bestaat uit professionele zwemleraren. De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) heeft onze zwemschool officieel erkend voor het opleiden van zwemmers en het behalen van zwemdiploma’s.

zwemdiploma

Wat van Rheenen Sport nog meer te bieden heeft

Groepslessen

Ga naar de pagina

Budo Sport Almere

Budosport AlmereGa naar de pagina