Wedstrijdzwemmen, voor echte toppers

Zoekt uw kind naar een spannende uitdaging? Zwemschool Van Rheenen Sport geeft in Almere zwemliefhebbers vanaf zeven jaar de kans om te leren wedstrijdzwemmen binnen een zwemclub. Wat voor een kick geeft het als uw kind de baan in steeds snellere tijden aflegt!

Zwemschool Van Rheenen Sport helpt bij het verbreken van records. Onder leiding van ervaren instructeurs worden de techniek en conditie van het wedstrijdzwemmen tot in de puntjes verbeterd. De instructeurs geven les in allerlei slagen: borstcrawl, schoolslag, rugcrawl, vlinderslag of wisselslag.

Vindt uw kind baantjes trekken saai en is hij of zij toe aan een grotere uitdaging? Leer dan in Almere wedstrijdzwemmen bij van Zwemschool Van Rheenen Sport en meld uw kind aan.

Wedstrijdzwemmen in competitieverband

Wedstrijdzwemmen kan niet zonder een wedstrijdelement. Want alleen dan kan worden gezien of de vele trainingsarbeid zich uitbetaalt in het zwemmen van snellere tijden en het verslaan van leeftijdsgenoten. Wedstrijden vormen de kroon op de trainingen die worden uitgevoerd bij Zwemschool Van Rheenen Sport.

Daarom organiseert Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere (vooralsnog alleen) interne zwemwedstrijden, waarbij sporters zich kunnen meten met anderen. Voor de wedstrijden worden de deelnemers verdeeld over leeftijdscategorieën, zodat alles eerlijk verloopt. Zo kan iedereen de lessen van het wedstrijdzwemmen op sportief niveau ten uitvoer brengen.

zwembad almere

Wedstrijdzwemmen in goede sportbaden

Voor wedstrijdzwemmen hebben wij goede faciliteiten. Het Fanny Blankers-Koen Sportpark heeft een zwembad met constant een temperatuur van 32 graden. Het water kent een speciale behandeling, waardoor chloor niet zorgt voor irritatie. Dit maakt wedstrijdzwemmen geschikt voor kinderen met een gevoelige huid.

Het Fanny Blankers-Koen Sportpark biedt allerlei extra’s rond het wedstrijdzwemmen, zodat u aan uw techniek en conditie kan werken. Er zijn sportzalen en fitnessruimten met alles wat u zich kunt wensen. Dit geldt overigens ook voor het Rie Mastenbroek Sportpark, waar u als lid ook gewoon kunt sporten. Betere omstandigheden om te leren wedstrijdzwemmen bestaan niet.

zwemles volwassenen

Wat van Rheenen Sport nog meer te bieden heeft

Fitness Almere

Ga naar de pagina

Groepslessen

Ga naar de pagina

Budo sport Almere

Budosport AlmereGa naar de pagina