Goed leren zwemmen met het zwemonderwijs

Overal om ons heen bevindt zich in Nederland water. En wie houdt er niet van om lekker te zwemmen in de zee of in een meer? Maar plotseling in het water vallen met kleren aan, kan iedereen overkomen. Daarom is het goed als kinderen van jongs af aan stapsgewijs zwemonderwijs krijgen, zodat ze altijd en overal weten wat ze moeten doen.

Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen kinderen in Almere les volgen. Vanaf vier jaar zitten ze in de groep kikkers en vervolgens groeien ze door naar een volgende klas. Alle vaardigheden komen tijdens het zwemonderwijs voorbij, zoals de schoolslag, onder water zwemmen en met kleren aan zwemmen. Met als resultaat het behalen van de ABC-diploma’s.

Wilt u uw kind stap voor stap leren zwemmen? Dan is het zwemonderwijs een goede optie. Neem daarom contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport.

Na het zwemonderwijs

Wie het zwemonderwijs heeft afgelegd, mag zich een goede zwemmer noemen. Maar daarmee hoeven de zwemlessen niet op te houden. Wie wil blijven oefenen of meer zwemslagen wil leren kan in Almere bij Zwemschool Van Rheenen Sport altijd opgaan voor het zwemvaardigheidsdiploma.

Samen met onze instructeurs gaan kinderen verder aan de slag met allerlei zwemslagen. Ze leren beter met kleren aan te zwemmen. Verder krijgen ze les in de techniek, beheersing en coördinatie. Hierdoor leert uw kind zwemmen onder alle omstandigheden. Wilt u dat uw kind individuele begeleiding krijgt? Dan is privé zwemles een uitstekende keuze.

zwemles almerezwemles almere

Ervaring met zwemonderwijs

Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunt u er zeker van zijn dat uw kind in goede handen is. Wij geven al les sinds 1996 en hebben daarom veel kennis op zwemgebied opgebouwd. Onze zwemleraren beschikken over de juiste vaardigheden en ervaring om uw kind te begeleiden tijdens het zwemonderwijs.

Als kers op de slagroomtaart is onze zwemschool erkend als officieel opleidings- en afzweminstituut. Wij zij de trotse drager van de NRZ-licentie dat wordt uitgegeven door de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid). U kunt ons herkennen aan het vignet met daarin het betreffende jaartal.

zwemles instructeur