Onze zwembaden in Almere zijn van alle gemakken voorzien

In onze zwembaden in Almere voelt iedere sporter zich thuis. De temperatuur van het zwemwater ligt constant op 32 graden. Het water kent een behandeling met zoutelektrolyse, waardoor het aanwezige chloor minder schadelijk is. De baden liggen in het Rie Mastenbroek Sportpark en het Fanny Blankers-Koen Sportpark.

Maar er is meer te doen rond onze zwembaden. U kunt ontspannen in onze loungeruimte, terwijl uw kind zwemles krijgt. Of u geniet van onze bar, nadat u baantjes heeft getrokken. Zelfs even werken dankzij een gratis wifi-verbinding behoort tot de mogelijkheden. Kortom, de zwembaden in Almere van Zwemschool Van Rheenen Sport zijn van alle gemakken voorzien.

Wilt u eens een kijkje nemen rond onze zwembaden in Almere? Of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Zwemschool Van Rheenen Sport.

Zwembaden, fitnessruimtes en yogazalen in Almere

Terwijl uw kind zwemles krijgt, kunt u ervoor kiezen om zelf even heerlijk te gaan sporten. Want naast de zwembaden heeft Zwemschool Van Rheenen Sport met haar twee sportparken in Almere veel meer in huis. Wat dacht u van fitness, budo sport of yoga? Individueel of in groepsverband? Bij ons kunt u werken aan uw conditie en lichaam, zodat u zich fit en gezond voelt.

Bent u dus op zoek naar een sportschool waar u zich prettig kan voelen en op uw gemak kan sporten? Dan kunt u gerust terecht op onze zwem- en sportschool. Wij bieden sport en fitness aan voor het hele gezin, van jong tot oud. Ook bedrijfsfitness behoort tot de mogelijkheden.

zwembad almere
C-diploma 2

Zwembaden met kinderopvang

Kunt u geen oppas voor uw kind vinden, terwijl u van plan bent om ‘s ochtend bij ons te komen zwemmen? Geen probleem. Onze kinderopvang zorgt voor uw kinderen, terwijl u baantjes trekt of zwemles heeft. Want Zwemschool Van Rheenen Sport hecht er waarde aan dat het hele gezin bij ons terecht kan en niet alleen om te sporten. Kinderopvang sluit aan op deze visie.

Bij beide zwembaden in Almere is kinderopvang. De openingstijden op het Rie Mastenbroek Sportpark zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.45 uur en 11.45 uur, zaterdag tussen 8.45 uur en 12.15 uur en zondag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Voor het Fanny Blankers-Koen Sportpark: van maandag tot en met vrijdag tussen 8.45 uur en 11.45 uur.