Minder chloorirritatie door zoutelektrolyse in ons zwembad

Als we aan een zwembad denken, gaat de gedachte ook uit naar de chloorlucht. Chloor achtervolgt ons na het zwemmen. Alles ruikt ernaar: de zwemspullen, het haar en de huid. Ook zorgt de stof voor irritatie aan de huid, de luchtwegen en ogen. Maar chloor is noodzakelijk om het water te desinfecteren.

Zwemschool Van Rheenen Sport heeft een middel gevonden om de nadelige invloed van chloor terug te dringen. Het is wel aanwezig in het zwembad, maar de toepassing van zoutelektrolyse zorgt voor een drastische vermindering van schadelijke chloorverbindingen. Daardoor kunnen mensen met een gevoelige huid of problemen aan de luchtwegen in ons bad gerust zwemmen.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de zoutelektrolyse in het zwembad. Neem daarom gerust contact met ons op en stel uw vragen.

Zwemmen in een zwembad met zoutelektrolyse

Mede doordat ons zwembad wordt behandeld met zoutelektrolyse kan iedereen heerlijk bij ons komen zwemmen. En op dat gebied zijn er vele mogelijkheden. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen in Almere terecht bij Zwemschool Van Rheenen Sport en werken aan hun techniek en conditie.

De allerjongsten, baby’s en peuters, kunnen in het water spetteren en springen. Degenen die ouder zijn, kunnen aan de slag met het Zwem-ABC. Zwemmers met een sportiever doel kunnen baantjes trekken of leren wedstrijdzwemmen en uiteindelijk zelfs aan zwemwedstrijden deelnemen. Zo kan iedereen in ons chloorarme bad zwemmen.

C diploma

Een klantvriendelijk zwembad

De behandeling met zoutelektrolyse in het zwembad past volledig in ons profiel dat zich kenmerkt door te zijn toegepast op de bezoeker. Airconditioning maakt het verblijf in ons zwembad aangenaam. Net als de bar, de loungeruimte en de gratis wifi-verbinding. Daarnaast kunt u uw kinderen gerust achterlaten bij onze kinderopvang als u zwemt.

Zwemschool Van Rheenen Sport heeft in ieder van de twee sportparken een zwembad liggen. Beide zijn behandeld met zoutelektrolyse, zodat het niet uitmaakt voor welk zwembad u kiest. Wij hebben sinds 1996 ervaring op zwemgebied. Daarom weten we precies wat wel en niet goed is voor de zwemmers.

zwembad almere