Met de NRZ-licentie bieden wij zekerheid

In uw zoektocht naar een zwemschool voor uw kind wilt u er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat u een goede weet te vinden. Een die garant staat voor uitstekende zwemlessen onder leiding van bekwame zweminstructeurs die ook voor plezier zorgen. En het zwemdiploma moet natuurlijk voldoen aan de officiële eisen.

Met Zwemschool Van Rheenen Sport hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Wij volgen bij het Zwem-ABC, het stappenplan van de Nederlandse zwembond. Daarbij heeft de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) ons erkend als opleidings- en afzwemorganisatie en heeft daarvoor de NRZ-licentie uitgereikt met een bijbehorend vignet.

Heeft u vragen over onze zwemschool en de NRZ-licentie? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Beter leren zwemmen dankzij onze NRZ-licentie

Met de NRZ-licentie op zak staat Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere garant voor goede zwemlessen. Onze zwemleraren stomen uw kind klaar voor de zwemdiploma’s A, B en C. Ze leren de zwemmers verschillende slagen, onder water zwemmen en watertrappen. Zodat uw kind zich uitstekend weet te redden in het water.

En wilt uw kind of u dat ook na de zwemdiploma’s wordt geoefend? Dan is dat geen probleem. Uw kind volgt dan het zwemvaardigheidsdiploma of neemt privé zwemles. Eerder afzwemmen voor het ABC-diploma behoort ook tot de mogelijkheden. Uw kind gaat dan aan de slag met de snelcursus zwemmen.

zwemdiploma

Meer dan alleen een NRZ-licentie

Zwemschool Van Rheenen Sport is meer dan alleen zwemmen met een NRZ-licentie. Het hele gezin, jong en oud, kan bij ons terecht. Terwijl uw kind zwemt, kan u ontspannen in de loungeruimte of genieten van een drankje in de bar. Onze gratis wifi-verbinding maakt het mogelijk om bij ons te werken.

Of u kiest ervoor om te gaan sporten. Op onze bijbehorende sportschool kunt u fitnessen, budo sporten of yogalessen volgen. Wij bieden daarvoor uitstekende faciliteiten. Onze zwembaden in Almere liggen in twee sportparken: het Rie Mastenbroek Sportpark en het Fanny Blankers-Koen Sportpark.

Anoniem meldpunt NRZ: 0900-2025590.

zwemles instructeur