Banenzwemmen: goed voor de conditie en ter ontspanning

Banenzwemmen zorgt voor ontspanning. Het is ideaal om de dag ermee te beginnen, voordat u gaat werken. Of u kunt na een lange dag werken uw hoofd leegmaken door het trekken van baantjes. Tegelijkertijd is banenzwemmen goed voor de conditie zonder dat u kans loopt op blessures, want in het water worden de spieren minder belast dan daarbuiten. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport kunt u in Almere banenzwemmen. Het Fanny Blankers-Koen Sportpark beschikt over een modern zwembad dat is voorzien van alle faciliteiten die u zich kunt wensen. Het water heeft een temperatuur van 32 graden en is behandeld via zoutelektrolyse, waardoor het chloor minder irriteert aan uw ogen en huid. Zoekt u een sport waar u aan uw conditie kan werken én met een ontspannen gevoel de dag begint of naar huis gaat? Dan is banenzwemmen een uitkomst. Vul het inschrijfformulier in en maak kennis met deze prettige sportieve uitdaging.

‘s Ochtends en ‘s avonds banenzwemmen

Banenzwemmen is een goede manier om fit te worden en te ontsnappen aan de zorgen van alledag. Doordeweeks kunt u ‘s ochtends en ‘s avonds bij Zwemschool Van Rheenen Sport banenzwemmen in Almere. U bent ook op zaterdag- en zondagochtend welkom. De exacte tijden vindt u hier. Wilt u uw techniek voor het banenzwemmen bijspijkeren? Dan vormt dat natuurlijk geen enkel probleem. Bij van Zwemschool Van Rheenen Sport kunt u in Almere op zwemles gaan voor volwassenen. Wilt u liever oefenen op specifiekere vaardigheden? Dan behoort privé zwemles tot de mogelijkheden.
zwembad almere

Banenzwemmen in ons sportpark

Bij Zwemschool Van Rheenen Sport staat in Almere voor het banenzwemmen het Fanny Blankers-Koen Sportpark tot uw beschikking. Het hierin gelegen zwembad is optimaal uitgerust voor banenzwemmen met een ideale temperatuur van 32 graden en water dat niet irriteert. De twee sportparken hebben meer te bieden dan zwemmen alleen. U vindt er ook andere mogelijkheden om te sporten, zoals fitness, aqua sport en budosport. Dit kan zowel op individuele basis als in groepsverband. Er is een bar en een ruimte om te loungen. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis wifi.
zwemles volwassenen

Tijden Banenzwemmen – Fannie Blankers Koen Sportpark

Dag en tijd Activiteit
 Maandag  Zwembad
06:45 – 08:45 uur Banen zwemmen
21:00 – 22:00 uur Banen zwemmen
Dinsdag  
07:00 – 09:00 uur Banen zwemmen
21:30 – 22:15 uur Banen zwemmen
Woensdag  
07:00 – 09:00 uur Banen zwemmen
21:00 – 22:00 uur Banen zwemmen
Donderdag  
07:00 – 09:00 uur Banen zwemmen
21:00 – 21:45 uur Banen zwemmen
Vrijdag  
 06:45 – 07:45 uur Banen zwemmen
21:00 – 22:00 uur Banen zwemmen
Zaterdag  
07:00 – 08:30 uur Banen zwemmen
Zondag  
07:00 – 08:00 Banen zwemmen

Wat van Rheenen Sport nog meer te bieden heeft

Yoga Almere

Ga naar de pagina

Aquasport Almere

Ga naar de pagina

Fitness Almere

Ga naar de pagina