Peuterzwemmen: spetteren in het water

Spelen in het water, springen vanaf de kant en dollen met papa of mama. Met peuterzwemmen leren kinderen tussen de twee en vier jaar spelenderwijs om zich meer vertrouwd te voelen met het water. Op de Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere krijgen peuters alle ruimte om zich te ontwikkelen.

De kinderen worden hierin optimaal begeleid. Meerdere zweminstructeurs staan tijdens de lessen in het water om te zorgen voor een persoonlijke aanpak. Ook de in het zwembad aanwezige ouders krijgen te zien hoe ze op de beste manier met hun peuters om kunnen gaan in het water.

Peuterzwemmen laat kinderen zich veilig voelen in het water. Bij Zwemschool Van Rheenen Sport krijgen ze daar volop de kans voor. Meld  uw kind daarom bij ons aan.

Peuterzwemmen in onze zwembaden

Onze zwembaden lenen zich goed voor peuterzwemmen. Ze liggen in Almere in het Fanny Blankers-Koen Sportpark en het Rie Mastenbroek Sportpark. De watertemperatuur is hier altijd 32 graden. Ook aan kinderen met een gevoelige huid of problemen aan de luchtwegen is gedacht. Door een behandeling met zoutelektrolyse is het water chloorarm en zacht.

De twee sportparken zijn volledig ingericht op de huidige tijd. Na afloop kunt u met uw kind lekker ontspannen in de bar of loungeruimte. Op beide locaties kunt u gebruik maken van onze gratis wifi-verbinding. Ook is er een kinderopvang aanwezig mocht u daar een van uw andere kinderen tijdens het peuterzwemmen willen achterlaten.

peuterzwemmen 3

Peuterzwemmen, de eerste stap naar het Zwem-ABC

Peuterzwemmen is een ideale start voor het behalen van zwemdiploma’s. Een aanrader in het waterrijke Nederland. Als de kinderen vertrouwd zijn geraakt met het water en oud genoeg zijn, kunnen ze bij Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere beginnen met de eerste les voor het Zwem-ABC.

Tijdens het Zwem-ABC leren de kinderen allerlei technieken en andere vaardigheden. Van de schoolslag tot aan watertrappelen en van onder water zwemmen tot aan de borstcrawl. En ze leren zwemmen met gewone kleren aan. Op Zwemschool Van Rheenen Sport kunnen kinderen van beginner tot expert leren zwemmen.

Peuterzwemmen rooster

Dag Leeftijd Tijd Locatie
 Maandag  2-4 jaar 10:00 – 10:30 Sportpark Fanny Blankers Koen
 Vrijdag 2-4 jaar 10:00 – 10:30  Sportpark Fanny Blankers Koen
 Maandag 2-4 jaar 10:30 – 11:00 Sportpark Rie Mastenbroek
 Dinsdag 2-4 jaar 10:30 – 11:00  Sportpark Rie Mastenbroek
 Woensdag 2-4 jaar 11:00 – 11:30  Sportpark Rie Mastenbroek
 Donderdag 2-4 jaar 10:30 – 11:00  Sportpark Rie Mastenbroek
 Vrijdag 2-4 jaar 10:30 – 11:00  Sportpark Rie Mastenbroek
 Zondag 2-4 jaar 11:00 – 11:30  Sportpark Rie Mastenbroek
Zondag 2-4 jaar 16:00 – 16:30  Sportpark Rie Mastenbroek

Wat van Rheenen Sport nog meer te bieden heeft

Aquasport Almere

Ga naar de pagina

Fitness Almere

Ga naar de pagina

Groepslessen

Ga naar de pagina