Baby- en peuterzwemmen: dollen, spartelen en zwemmen

Wat is er mooier dan dat uw kind vrolijk in het water spettert en zich veilig voelt? Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere heeft daarvoor het baby- en peuterzwemmen in het leven geroepen. Zo kunnen de allerkleinsten spartelen en dollen in het water. Vanaf hun tweede jaar kunnen ze terecht bij het peuterzwemmen.

Zowel bij het babyzwemmen als het peuterzwemmen wordt u kind in het water met zorg begeleid. Onze instructeurs staan bekend om hun professionaliteit en leren de kinderen om zich vertrouwd voelen in het zwembad. Als ouder gaat u bij het baby- en peuterzwemmen met uw kind het water in.

Vindt u het prettig dat uw kind al op jonge leeftijd in aanraking komt met water? Dan is in Almere het baby- en peuterzwemmen bij Zwemschool Van Rheenen Sport daarvoor een uitstekende keuze. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vrijwel overal in Nederland zijn we omringd door water. Voor onze veiligheid is het verstandig dat we al op jonge leeftijd hiermee om kunnen gaan. Met babyzwemmen bij Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere leert u uw baby wennen aan het water. Kinderen kunnen vanaf hun derde maand op babyzwemmen. Dit kunnen ze volgen tot ze twee jaar oud zijn.

Voor het optimale resultaat gaat u samen met uw kind het water in. Een instructeur begeleidt dit. Samen met uw baby dobbert u ontspannen rond in het water. U zult zien dat uw kind plezier beleeft aan het water. Tegelijkertijd zijn de gemaakte bewegingen goed voor de spieren, waardoor uw baby zich optimaal ontwikkelt.

peuterzwemmen 3

Peuterzwemmen, het begin van het echte werk

Bij het peuterzwemmen gaan kinderen vanaf hun tweede jaar meer richting het echte zwemmen. Net als bij het babyzwemmen is het ook bij het peuterzwemmen belangrijk dat de kinderen goed worden begeleid. Samen met meerdere instructeurs gaat u met uw kind het water in. Peuterzwemmen is mogelijk voor kinderen tussen twee en vier jaar.

Peuterzwemmen is het eerste opstapje naar het Zwem-ABC, het officiële stappenplan van de Nederlandse zwembond. Hierin leren kinderen na het peuterzwemmen alle technieken die nodig zijn om zich veilig te voelen in het water. Zo kan uw kind in Almere bij Zwemschool Van Rheenen Sport zich van jongs af aan het zwemmen eigen maken.