Verken de onderwaterwereld met onze snorkelles

Houdt uw kind van zwemmen, en lijkt het hem of haar leuk om de wereld onderwater beter te leren (ver)kennen? Snorkelen is de makkelijkste manier om in het water op avontuur te gaan. Bij gewoon zwemmen met een duikbril moet er steeds opnieuw boven water worden gekomen om te ademen, maar met snorkelles, kan de aandacht worden gericht op de oneindige pracht van de zee.

Vanaf februari zijn we begonnen met snorkelles voor kinderen in het bezit van het diploma C. Dat betekent 1 keer in de week vijftig minuten snorkelen. We geven les aan de hand van het officiële NRZ-diploma. De les vindt plaats op woensdag tussen 18.20 en 19.10 uur in het Fanny Blankers Koen Sportpark in Almere. Zo krijgt uw kind snel en eenvoudig toegang tot een compleet nieuwe wereld. Wilt u uw kind laten genieten van het leven onderwater? Kom naar Zwemschool Van Rheenen Sport in Almere en schrijf uw kind in voor een snorkelles.

Goed voorbereid op vakantie dankzij onze snorkelles

Egypte, Australië, Thailand – veel populaire vakantiebestemmingen hebben een prachtige kustlijn, waar ook onder het oppervlak veel mooie dingen te zien zijn. Bent u van plan om met uw kinderen een dergelijk land te bezoeken? Dan is het verstandig dat uw kind eerst een snorkelles bij ons volgt. Dit is namelijk de makkelijkste manier om alles uit de vakantie van uw kind te halen.
Uw kind heeft veel profijt van de snorkelles bij Zwemschool Van Rheenen Sport en ziet vrijwel direct resultaat. Al na een paar lessen weet uw kind hoe hij/zij in en uit het water moet gaan, de eigen ademhalingsritme te bepalen en gaat het met een gerust hart de diepte in. Bovendien kunt uw kind na deze les ook makkelijker filmen en fotograferen onderwater.

Direct inschrijven voor snorkelles

Wilt u een optimale voorbereiding op uw vakantie? Onze snorkelles is leuk, toegankelijk en eenvoudig te volgen. Als uw kind kunt zwemmen, middels het Zwem-ABC, kan uw kind ook leren snorkelen. Tijdens de les legt de instructeur de technieken snel en duidelijk uit, en er is ook aandacht voor aanvullende zwemtechniek.

Als uw kind graag meer uit zijn/haar ervaring in het water wilt kunnen halen is onze snorkelles de beste keuze. Schrijf uw kind dus nu in via deze website, of kom langs op onze locatie. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de cursus, en Zwemschool Van Rheenen Sport is altijd bereikbaar per telefoon of mail.