Aqua-medisch fitness in Almere

Bent aan het revalideren, heeft u een chronische huid- of longaandoening of is uw mobiliteit beperkt? Dan is aquasport een gezonde manier om aan uw conditie te werken. Sporten in het water is minder belastend voor uw lichaam dan sporten op het droge, maar het draagt wel snel bij aan een verbeterde lichamelijke conditie. Bij het Rie Mastenbroek Sportpark biedt van Rheenen Sport Almere daarom aqua-medisch sporten aan. Ons zwembad is dankzij onze speciale waterbehandeling goed geschikt voor sporters met een gevoelige huid of gevoelige luchtwegen, en ons aqua-medisch programma in Almere biedt uitstekende mogelijkheden om uw gezondheid een boost te geven. Wilt u weten wat aqua-medisch fitnessen in Almere u kan opleveren? Schrijf u dan nu in voor een proefles.

Zwemmen met astma in Almere – aqua-medisch fitness

AquaFitness_2Als u lijdt aan een chronische longaandoening zoals astma is het belangrijk dat u in beweging blijft. Zo versterkt u uw conditie en is uw aandoening beter te beheersen. Ons programma voor aqua-medisch sporten in Almere is ideaal voor mensen met astma die actief en fit willen blijven. Ons zwembad in het Rie Mastenbroek Sportpark beschikt over hypermoderne waterbehandeling op basis van zoutelektrolyse, die ervoor zorgt dat het water zeer zacht is en er geen chloor in de lucht vrijkomt. Zo wordt irritatie van de luchtwegen voorkomen. Verder zijn onze aqua-medisch fitness lessen in Almere zo opgebouwd dat u zonder risico op overbelasting kunt sporten.

Betere conditie bij diabetes dankzij aqua-medisch sporten in Almere

Ons aqua-medisch lesprogramma in Almere is ook zeer geschikt voor mensen met diabetes. Het is bewezen dat een goede conditie een sterk positief effect kan hebben op het verloop van deze ziekte, en van Rheenen Sport heeft een speciaal overzicht van aqua-medisch fitnesslessen in Almere samengesteld om hierbij te helpen. Door de zorgvuldige begeleiding van onze instructeurs voelt u zich snel fitter, en het feit dat u in het water traint maakt het ook nog eens makkelijker om te bewegen. Als u zelf wilt ervaren hoe aqua-medisch fitness in Almere u kan helpen kunt u zich bij ons direct inschrijven. Voor vragen of meer informatie kunt u verder altijd contact met ons opnemen.