Aquasport bij van Rheenen Sport Almere: Aqua Jogging

Spierkracht trainen en vet verbranden zonder uw lichaam teveel te belasten? Met Aqua Jogging bij van Rheenen Sport Almere kan het! U traint dan in het water, waardoor uw uw gewrichten, pezen en banden veel gelijkmatiger worden belast dan bij een conventionele training. Tegelijkertijd moet u wel de weerstand van het water overwinnen, waardoor de workout zeer effectief is. Hierdoor is deze aquasport ideaal voor beginnende en ervaren sporters, of wanneer u herstelt van een blessure. Ons Aqua Jogging fitnessprogramma in Almere wordt aangeboden in ons nieuwe zwembad bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark. Hier kunt u op uw eigen tempo sporten in allergie-vriendelijk water met een aangename temperatuur van 32 ⁰C. Wilt u dus op een prettige manier werken aan uw conditie? Schrijf u dan nu in voor Aqua Jogging in Almere!

Hoe werken onze Aqua Jogging lessen in Almere?

AquaFitness_4Bij onze Aqua Jogging lessen in Almere traint u uw conditie in diep water. Hierbij draagt u een speciale riem, die ervoor zorgt dat u zonder inspanning in de juiste houding blijft drijven. U staat dus niet op de bodem, wat betekent dat er tijdens de Aqua Jogging training in Almere minder druk op uw botten en gewrichten komt te staan. De training zelf is vergelijkbaar met joggen op het droge, met één belangrijk verschil: door de weerstand van het water verbrandt u meer calorieën, maar u loopt aanzienlijk minder risico op overbelasting. Het water voorkomt namelijk op natuurlijke wijze dat u geblesseerd raakt. Doordat u tijdens de Aqua Jogging les in Almere zelf uw tempo bepaalt heeft u maximale controle over de intensiteit en diepte van de oefening, en kunt u trainen op de manier die u zelf prettig vindt.

Direct inschrijven voor Aqua Jogging in Almere?

Zin om werk te maken van uw conditie? Velen zijn u bij van Rheenen Sport al voorgegaan. Ons Aqua Jogging trainingsprogramma in Almere biedt een veelzijdige training waar iedere sporter direct kan instappen, ongeacht leeftijd of ervaring. En door de nadruk op evenwichtige beweging is Aqua Jogging in Almere ook ideaal wanneer u last heeft van spieren of gewrichten, of een deel van uw lichaam tijdelijk niet zwaar mag belasten. Voor meer informatie over Aqua Jogging in Almere kunt u op onze website kijken of direct contact opnemen met onze medewerkers. Maar u mag natuurlijk ook even rond komen kijken bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark.