Blijf actief met het Aqua Fitplan 60+ in Almere

Een actief leven is goed voor uw conditie, maar ook voor uw levensvreugde. Veel mensen van boven de 60 kiezen er daarom voor om gericht aan hun conditie te werken. Bij van Rheenen Sport Almere is er nu het Aqua Fitplan 60+, een prettige en gezellige conditietraining in het water. Hierbij krijgt u op uw eigen niveau les in verschillende oefeningen die uw conditie en kracht helpen te verbeteren, en doordat u bij de Aqua Fitplan 60+ lessen in Almere in het water traint is de kans op blessures of overbelasting minimaal. Zo kunt u zonder enig risico optimaal profiteren van de voordelen van conditietraining! Van Rheenen Sport Almere biedt het 60+ Aqua Fitplan speciaal aan op de nieuwe locatie aan het Fanny Blankers-Koen Sportpark. Wilt u een keertje meedoen, maar bent u nog geen lid? Dan kunt u zich meteen opgeven voor een abonnement, of informeren naar onze proeflessen.

Verantwoord sporten? Probeer ons 60+ Aqua Fitplan in Almere!

50__AquaAls u traint is het belangrijk dat u uw lichaam op de juiste manier belast, zeker wanneer u boven de 60 bent. Een fit lichaam herstelt weliswaar sneller van een blessure, maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Ons Aqua Fitplan voor 60+ sporters in Almere houdt hier rekening mee door oefeningen aan te bieden die voor iedereen eenvoudig te volgen en uit te voeren zijn, ongeacht sportieve ervaring. Doordat u traint in het water worden uw gewrichten minder zwaar belast tijdens de Aqua Fitplan 60+ lessen in Almere. Ook blijft uw hartslag lager. Bovendien helpen onze instructeurs u tijdens de Aqua Fitplan 60+ training in Almere de juiste intensiteit te vinden. Zo kunt u verantwoord blijven werken aan uw conditie en spierkracht.

Meer informatie over het 60+ Aqua Fitplan bij van Rheenen Sport Almere

Wilt u zwemmen en aan uw conditie werken in een prettige sfeer? Dan is ons 60+ Aqua Fitplan in Almere absoluut iets voor u. Van Rheenen Sport heeft bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark een modern zwembad met zeer goede voorzieningen ingericht, waar u in zijdezacht water tijdens gezellige lessen aan uw conditie kunt werken. Wilt u de voordelen van het 60+ Aqua Fitplan in Almere een keer komen meemaken? Dan kunt u zich via de website opgeven voor deze zeer toegankelijke fitnesslessen.