Een betere conditie met Aqua Fit in Almere

Wilt u uw conditie eens stevig aanpakken? Dan kunt u nu meedoen met onze Aqua Fit lessen in Almere! Deze nieuwe training van van Rheenen Sport helpt u om buik, billen, benen en bovenlichaam te ontwikkelen en geeft u snel een fitter gevoel. Net als alle andere vormen van aquasport bij van Rheenen Sport Almere wordt u bij Aqua Fit voorzien van persoonlijke begeleiding en wordt de les ondersteund door opzwepende muziek. Zo houdt u uw motivatie makkelijker vast, en krijgt u echt plezier in het sporten! Sporters in Almere kunnen voor Aqua Fit terecht bij de nieuwste locatie van van Rheenen Sport op het Fanny Blankers-Koen Sportpark. Direct inschrijven kan online of persoonlijk op de locatie.

Zwemmen en fitness – de combinatie van Aqua Fit in Almere

De Aqua Fit training bij van Rheenen Sport Almere wordt altijd begeleid door een enthousiaste, professionele instructeur. De oefeningen zijn intensief en uitdagend, maar tegelijkertijd zeer eenvoudig te volgen. Uw spieren worden steviger en sterker, en u verbrandt tijdens Aqua Fit in Almere veel calorieën. Dit is te danken aan de weerstand van het water, die ervoor zorgt dat iedere beweging meer energie kost. Maar dat is niet het enige voordeel van aquasport: deze eigenschap van het water beschermt u tegelijkertijd namelijk ook tegen blessures en overmatige inspanning. Hierdoor is Aqua Fit in Almere niet alleen een prettige manier om uw conditie te verbeteren, maar ook nog eens zeer toegankelijk!

Geef u op voor Aqua Fit bij van Rheenen Sport Almere

Wilt u in het beste sportzwembad van de regio gericht werken aan spieren en conditie? Dan kunt u zich nu opgeven voor Aqua Fit les in Almere! U kunt dit meteen online regelen, of zelf even langskomen bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark. Uiteraard zijn vragen over ons Aqua Fit programma in Almere altijd welkom; onze medewerkers geven u graag extra informatie, en zullen er alles aan doen om uw vragen snel te beantwoorden. De lestijdentabel voor Aqua Fit in Almere vindt u hier op onze website.