Gebalanceerd trainen met Aqua Conditie in Almere

Bij van Rheenen Sport zoeken wij continu naar nieuwe, motiverende conditietrainingen – ook op gebied van aquasport. Een goede balans is namelijk belangrijk bij het sporten, maar ook de variatie is onmisbaar om het sporten leuk te houden. Het resultaat hiervan is dat wij het breedste aanbod van aquasport kunnen bieden, met daarbij nu ook Aqua Conditie training in Almere! Deze geoptimaliseerde training voor het hele lichaam is de perfecte manier om al zwemmend aan uw conditie te werken. Onze Aqua Conditie lessen in Almere bieden veel variatie en uitdagingen, en helpen u snel uw ideale conditie te bereiken. Als u mee wilt doen aan onze Aqua Conditie trainingen in Almere bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie aan het Fanny Blankers-Koen Sportpark. Geef u via de website op voor een abonnement, of vraag direct een proefles aan!

De technieken achter onze Aqua Conditie training in Almere

aqua-conditieZoals de naam al doet vermoeden staat het ontwikkelen en verbeteren van uithoudingsvermogen centraal bij onze Aqua Conditie training in Almere. Onze instructeurs zorgen voor veel afwisseling en leren u speciale zwemtechnieken die een maximaal effect hebben op uw conditie. Tijdens onze Aqua Conditie training in Almere traint u 45 minuten met verschillende zwemslagen, zelfstandige oefeningen en rustige momenten gericht uw conditie. De oefeningen maken het makkelijk om uw eigen tempo te bepalen, en de natuurlijke weerstand van het water zorgt ervoor dat u optimaal resultaat behaalt met onze Aqua Conditie lessen in Almere.

Schrijf u in voor Aqua Conditie in Almere

Een goede onderbouwing en aandacht voor techniek is belangrijk bij aquasport. Daarom besteedt van Rheenen Sport Almere tijdens de Aqua Conditie lessen veel aandacht aan de techniek achter de oefeningen. Zo leert u het beste hoe u effectief kunt blijven sporten. Heeft u interesse in onze Aqua Conditie training in Almere? Inschrijven bij van Rheenen Sport is zeer eenvoudig: u kunt zich gewoon opgeven via de website. Kom gerust langs voor meer informatie en een rondleiding door de sportschool, of neem contact op met ons via de website.