Aqua Combat in Almere

Wilt u eens flink aan uw conditie werken, en bent u daarvoor op zoek naar de meest uitdagende aquasport van het moment? In dat geval raadt van Rheenen Sport Almere Aqua Combat aan! Deze nieuwe aquafitnessles combineert beproefde gevechtstechnieken met alle voordelen van sporten in het water. Onze instructeurs besteden tijdens Aqua Combat in Almere niet alleen aandacht aan techniek, maar ook aan de juiste manier van bewegen. Zo werkt u zonder risico op blessures op een prettige manier aan uw conditie, en blijven uw spieren fit en soepel. U vindt Aqua Combat in Almere bij de nieuwe vestiging van van Rheenen Sport op het Fanny Blankers-Koen Sportpark. Via de website kunt u zich direct inschrijven voor een les of (proef)abonnement.

Intensiever trainen met Aqua Combat in Almere

Onze Aqua Combat lessen in Almere zijn gebaseerd op een mix van verschillende oefeningen, die op hun beurt afkomstig zijn uit een overzicht van bekende verdedigingssporten. Zo komen specifieke technieken en bewegingen uit bijvoorbeeld taekwondo, kickboxen, karate, tai chi en muy thai tijdens de Aqua Combat training in Almere aan bod. Het water helpt hierbij om de beweging vloeiender te maken, omdat de opwaartse kracht van het water uw lichaam ondersteunt. Tegelijkertijd geeft het water ook meer weerstand, waardoor het effect van de oefeningen op uw spieren wordt versterkt. Tijdens de Aqua Combat training in Almere wordt u door de instructeur en de opzwepende muziek geïnspireerd om nog net even dat stukje verder te gaan. U zult zien dat u snel resultaat boekt!

Inschrijven bij van Rheenen Sport Almere voor Aqua Combat

Wilt u meedoen aan een Aqua Combat Training in Almere? Op onze website vindt u een overzicht van lestijden waar u uit kunt kiezen, en u kunt zich ook direct inschrijven. Voor meer informatie of specifieke vragen over ons Aqua Combat lesprogramma in Almere kunt u altijd contact opnemen met van Rheenen Sport. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het ideale fitnessprogramma. En als u een keer langs wilt komen bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark voor een rondleiding of een intakegesprek bent u natuurlijk van harte welkom!