Nieuw bij van Rheenen Sport Almere: Aqua Balance

Even compleet ontstressen en tegelijkertijd werken aan een betere conditie? Op de nieuwe vestiging bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark heeft van Rheenen Sport Almere nu Aqua Balance, een perfect gebalanceerd aquasport programma voor jong en oud. Hierbij traint u in een aangenaam warm sportzwembad onder begeleiding van een professionele instructeur, die u aan de hand van gerichte oefeningen helpt om uw uithoudingsvermogen en kracht verder te ontwikkelen. Onze Aqua Balance lessen in Almere zijn eenvoudig te volgen, waardoor u ongeacht niveau direct bij ons kunt beginnen. Lijkt Aqua sport met een vleugje zen u wel wat? Geef u dan nu op voor een Aqua Balance les in Almere.

Tijd voor balans en harmonie met Aqua Balance in Almere

aqua-balanceAqua Balance bij van Rheenen Sport Almere is een combinatietraining van Yoga, Pilates en Tai Chi die u uitvoert in het water. Door te trainen met oefeningen die concentratie en focus centraal stellen heeft deze vorm van aquasport een meditatief karakter. De prettige muzikale begeleiding en de gerichte bewegingen die u tijdens de Aqua Balance in Almere gebruikt helpen u snel de zorgen van uw dag vergeten. U gaat helemaal op in de training, en krijgt daardoor niet alleen een betere conditie maar ook een rustigere, helderdere geest. Iedere Aqua Balance training in Almere duurt 45 minuten, en na afloop gaat u verfrist en compleet ontspannen weer naar huis.

Ontstressen tijdens het sporten met Aqua Balance in Almere

In onze drukke maatschappij is het soms lastig om even een moment voor uzelf te vinden. Van Rheenen Sport maakt dit graag iets makkelijker voor u. Onze Aqua Balance lessen in Almere combineren inspanning en ontspanning; u ontwikkelt hierbij immers niet alleen meer flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen maar ook een betere mentale conditie. Dit maakt Aqua Balance in Almere tot een van de prettigste en meest toegankelijke vormen van aquasport. Heeft u zin om een keer mee te doen met Aqua Balance in Almere? Als u zich wilt aanmelden kunt u dat direct via de website doen of door contact op te nemen met van Rheenen Sport. Onze medewerkers beantwoorden graag eventuele vragen en kunnen u voorzien van meer informatie als u dat nodig heeft.