Aquasport in Almere bij Zwemschool van Rheenen Sport

Op zoek naar afwisseling in uw trainingsschema? Naast een uitgebreid fitness en budo sport aanbod heeft van Rheenen Sport Almere ook aquasport, speciaal voor zwemmers en sporters die op een nieuwe manier aan hun conditie willen werken. Voor sporters in Almere is aquasport de ideale conditietraining; de weerstand van het water zorgt voor een intensieve workout zonder risico op overbelasting, en onze faciliteiten zijn uitstekend geschikt voor zwemmers met medische problemen. Bovendien bieden wij ook zwemlessen voor verschillende leeftijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Inschrijven voor aquasport in Almere kan direct via de website, u kunt bij ons ook een proefles. Bekijk hier onze aqua groepslestijden.

Aqua Balance Almere

Aquabalance Almere
Ga naar de pagina

Aqua Combat Almere

Aqua Combat Almere
Ga naar de pagina

Aqua Conditie Almere

Aqua Conditie Almere
Ga naar de pagina

Aqua Fit Almere

Aqua Fit Almere
Ga naar de pagina

Aqua Fitplan 60+ Almere

Aqua Fitplan 50+ Almere
Ga naar de pagina

Aqua Jogging Almere

Aqua Jogging Almere
Ga naar de pagina

Aqua Sportief Almere

Aqua Sportief Almere
Ga naar de pagina

Aqua-medisch Almere

Aqua medisch Almere
Ga naar de pagina

Cursus Snorkelen Almere

Cursus Snorkelen Almere
Ga naar de pagina

De beste locaties voor aquasport in Almere

Comfortabel zwemmen in een vertrouwde omgeving? Het kan bij van Rheenen Sport! Wij hebben op beide sportscholen in Almere speciale aquasport zwembaden ingericht die aan de modernste eisen voldoen. Het water in onze baden heeft een constante temperatuur van 32 ⁰C en wordt door middel van zoutelektrolyse gereinigd. Hierdoor voldoen onze zwembaden aan de hoogste milieu- en hygiënenormen, en is het water perfect geschikt voor zwemmers met allergieën of astmatische aandoeningen.

Ons programma voor aquasport in Almere

Aqua Sportief conditietraining, Aqua Balance en zelfs Aqua Medisch zwemmen: bij van Rheenen Sport vindt u het meest uitgebreide aanbod voor aquasport in Almere. Iedere vestiging heeft een eigen aanbod en ruime mogelijkheden voor fitness en conditietraining in het water. Verder bieden wij in Almere behalve aquasport ook zwemlessen en banen zwemmen aan.

Meer informatie over aquasport in Almere

Heeft u vragen over onze aquasport trainingen in Almere? Als u meer wilt weten over de voordelen van sportief zwemmen kunt u altijd contact opnemen met van Rheenen Sport. Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons gevarieerde aanbod, en kunnen u ook op locatie ontvangen voor een rondleiding door onze sportschool. Inschrijven voor aquasport in Almere kan ook direct via de website, telefonisch of persoonlijk op locatie.